Hírek üres

Napközis táboraink

Napközis táboraink a nyár folyamán 4 turnusban várják a gyermekeket az Emlékparkban.

 

 

Tisztelt Szülők és leendő Táborozók!

 

Az idei évben harmadik alkalommal kerül megrendezésre, Hadtörténelmi, Honvédelmi Napközis Táborunk a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete és a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely közös szervezésében. A heti turnusok programjait ebben az évben is a Honvédelmi Sportszövetség, a Fejér Megyei Védelmi Bizottság és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata együttműködése és támogatása teszi tartalmasabbá, gazdagabbá és élményszerűbbé, s ezzel együtt a családok számára megfizethetőbbé.

Korosztály: A táborba olyan 8 és 16 év közötti fiúk és lányok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek hazánk történelme és hadtörténelme iránt, szeretik a fizikai erőpróbákat, szívesen dolgoznának csapatban és kipróbálnák magukat katonás, ügyességi feladatokban.

Helyszín: Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely, 8095 Pákozd, Mészeg-hegy

Időpontok: Táborainkat 4 turnusban indítjuk el, hétfőtől – péntekig, 8:00 és 16:00 óra között.

 

Turnusok:

Jelentkezés

1.

július 11. – 15.

július 4-ig

2.

július 18. – 22.

július 11-ig

3.

augusztus 1. – 5.

július 25-ig

4.

augusztus 8. – 12.

augusztus 1-ig

 

Étkezés: A napközis tábor résztvevői számára tízórait, étteremből kiszállított meleg ebédet, valamint uzsonnát biztosítunk. A heti étkezési menüket a jelentkezést követő részletes tájékoztatóban küldjük meg.

A tábor díja: 32.000,- Ft / fő, mely magában foglalja a Hadtörténelmi, Honvédelmi Napközis Táborral kapcsolatos valamennyi költséget.

A táborunk helyszíne a minden igényt kielégítő Katonai Emlékpark, ahol naponta 7:30 és 8:30 között várjuk a résztvevő gyermekeket, s a program végén 15:30 és 16:30 között vehetők át a gyermekek. A gyerekek helyszínre szállítása elsődlegesen a családok feladata, azonban külön igény és megegyezés szerint Székesfehérvár – Pákozd viszonylatban az ebben való közreműködéssel is igyekszünk segíteni a családoknak. Ennek költségét a konkrét igények és létszámok felmérése után van lehetőségünk meghatározni.

Jelentkezés: A kitöltött jelentkezési lapokat a tervezhetőség érdekében miharabb, de legkésőbb a választott turnust megelőzően egy héttel szíveskedjenek elküldeni az alábbi email címre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A jelentkezésről minden esetben visszaigazolást küldünk. Üzenetünkhöz mellékeljük továbbá a részletes tábori tájékoztatót is. Ha előzetesen  a táborral kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel keressen minket bizalommal ugyanezen az email címen. 

A jelentkezési lap letölthető ITT!

Tisztelettel,

A tábor vezetősége

 

 - vissza -

 

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.